Aktive foredrag med Addfocus

Addfocus tilbyder skarpe og professionelle aktive foredrag med humor, kant og stof til eftertanke.

Vi har med stor succes afviklet mange aktive foredrag inden for både erhvervsliv og offentlige arbejdspladser og har stor erfaring i at afholde aktive foredrag, der skaber refleksion, inspiration, bevægelse og tydelig retning.

Se andres udtalelser om vores formidling

Formidling og dynamik
Vores formidling i de aktive foredrag er af stærk personlig karakter, hvor humoristiske hverdagsscenarier og aktive øvelser åbner det teoretiske indblik. Foredragene kobles direkte til deltagernes dagligdag og skaber dermed et kraftfuldt hverdagssprog i organisationen. Vi er ikke bange for at provokere eksisterende mønstre i virksomheden med vores aktive foredrag, da provokation skaber bevægelse. Men vores sigte er ikke provokationen i sig selv, det er snarere at pleje og gøde den kreative og legende side af mennesket. Dette, mener vi, skaber de bedste forudsætninger for bevægelse, indsigt og integration hos deltagerne i vores aktive foredrag.

I de aktive foredrag anvendes en række øvelser, som forstærker budskabet og skaber en dynamisk ramme så deltagerne ikke blot er passive modtagere, men aktive medspillere.


Aktive foredrag afvikles inden for temaer som eksempelvis:

Trivsel * Arbejdsglæde * Fokus * Motivation * Begejstring * Social kapital * Forandringer

Ledelse * Kommunikation * Kraftfulde relationer * Nedbringelse af sygefravær * Vaner

Anerkendelse *Stresshåndtering * Selvledelse * Kerneopgaven * Samarbejde

 

Se oplæg på flere af de mest efterspurgte foredrag i menuen øverst til venstre.

Ring og book nu på 7026 6646

Eller send en forespørgsel her