Foredrag om samarbejde og kommunikation

Du siger ikke det du mener at sige, men det som andre hører.


Med mange stærkt humoristiske scenarier fra hverdagen tager foredraget "Samarbejde og kommunikation" afsæt i samarbejde og kommunikation som redskab til at forøge og bestyrke arbejdsglæde, fremme tillid og respekt og opbygge de indbyrdes relationer i samarbejdet.

Tydelig kommunikation
God kommunikation og et godt samarbejde handler om vilje, tydelighed og bæredygtige relationer. Det at sige hvad vi mener på en måde, så det kan forbinde os med den anden part, og vi derved kan bestyrke samarbejdet og skabe en fælles forståelse. Det udmønter sig ikke nødvendigvis i enighed, men i respektfuld forståelse. Enighed kan nogle gange efterlade os med ”stilstand”, mens uenighed kan være et nyt potentiale i samarbejde og udvikling. Når vi er uenige, må vi ”bevæge” os, hvis vi ellers søger forståelse for, hvad det er andre forstår.

Ordet kommunikation stammer fra det latinske Communicare – ”At gøre fælles”

Relationer er altafgørende
Foredraget om samarbejde og kommunikation handler ikke blot om selve kommunikationen som metode, men mindst lige så meget om relationer og sammenhænge. Meget ofte er det relationen der er afgørende for kommunikation frem for det sagte. Hvordan er jeres indbyrdes relationer i samarbejdet? I hvilken sammenhæng finder kommunikationen sted? Hvor opstår misforståelserne?

Involverende, udfordrende og med automatpiloten slået fra
Kropssprog, slet skjulte antydninger, misforståelser og egen indstilling til samarbejdet bliver taget under kærlig behandling i dette tankevækkende foredrag om samarbejde og kommunikation, og I bliver med garanti efterladt inspirerede og forløste af genkendelsens smittende latter.

Ring 7026 6646 og book ”Samarbejde og kommunikation” nu!

Send forespørgsel


Det mener Dancopter om "Samarbejde og kommunikation"

"At kunne holde så mange medarbejdere tryllebundet, i så lang tid, uden at tabe nogen, er en utrolig samt fremragende præstation, som Allan virkelig klarede til perfektion. Absolut anbefalingsværdigt foredrag om samarbejde til alle former for virksomheder.

Tak for et fantastisk arrangement."


Læs mange flere tilbagemeldinger her